Skip navigation
746 Views 1 Reply Latest reply: Jun 16, 2012 11:33 AM by jcurry RSS
Scott Plunkett Newbie 1 posts since
Jun 14, 2012
Currently Being Moderated

Jun 14, 2012 7:12 PM

Error Upon First Run - HELP!

Hello,

 

We have been trying to run Zenoss from the install all day, and we have not came up with anything. We get the following error:

 

Zenoss not initialized.  Performing first-boot initialization...

Fresh install pre steps

Stopping snmpd:                                            [  OK  ]

Starting snmpd:                                            [  OK  ]

Stopping MySQL:                                            [  OK  ]

Starting MySQL:                                            [  OK  ]

Starting Zope Object Database

daemon process already running; pid=3372

Loading initial Zenoss objects into the Zeo database

(this can take a few minutes)

Unable to create the initial Zenoss object database <== ERROR

 

Can someon explain how to solve this, please?

 

Thanks Alot,

 

Scott

  • jcurry ZenossMaster 1,021 posts since
    Apr 15, 2008
    Currently Being Moderated
    1. Jun 16, 2012 11:33 AM (in response to Scott Plunkett)
    Re: Error Upon First Run - HELP!

    Hi Scott,

    You don't say what version of Zenoss you are rtying with???  Is this a stack-build that you have downloaded or RPMs?  I generally use a stack-build as it includes everything that you need so you don't run into pre-req problems.

    Cheers,

    Jane

More Like This

  • Retrieving data ...

Legend

  • Correct Answers - 4 points
  • Helpful Answers - 2 points